Dato Onsdag d. 29. september 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Søren Launbjerg
Aften med indhold i Sthens Kirke

Foredrag ved Søren Launbjerg, sanger, komponist, tekstforfatter og forstander på Den internationale Højskole”, der taler om ”Arbejdet med den nye Højskolesangbog”

Det fortæller noget om Højskolesangbogens betydning i Danmark, at der allerede før den nye, 19.udgave, af bogen overhovedet var udkommet, var der mange danskere, der havde meninger om, hvad der absolut skulle forblive – og hvilke nye sange, der skulle med – eller ikke skulle med. Det endte med, at der kom 601 sange med - lidt flere end i den 18. udgave, der rummede 572 sange. I alt er 122 sange gået ud, og i stedet har 151 nye sange fundet plads i sangbogen. De nye sange tæller både helt nye sange og ældre sange, der ikke tidligere har været med i sangbogen.

Vores lokale Søren Launbjerg var med i ”Sangbogsudvalget”, der foretog udvalget og vi har bedt ham fortælle om arbejdet med at lave den nye udgave – hvordan bestemte man egentlig, hvad der skulle ud og ind?

Der serveres et lettere traktement undervejs - tilmelding ikke nødvendig!

Aftener med indhold er et samarbejde imellem Egebæksvang, Mørdrup og Sthens Kirker.

Menighedsrådet