Dato Fredag d. 17. september 2021, Kl. 17:00 til kl. 20:00
Præsterne
Drop-in dåb

Så er vi klar igen med Drop-in dåb i Sthens Kirke – og vi glæder os!

Alle, der har lyst, er velkomne til at komme og blive døbt lørdag den 17. september mellem kl. 17 og 20. Der er ingen tilmelding, men man skal huske at medbringe billed-ID (samt forældres samtykke, hvis man er under 18 år).

Vi sørger selvfølgelig for at overholde alle restriktioner i forhold til Corona, så det kan blive en god og tryg oplevelse for alle. Det betyder, at der kan forekomme lidt udendørs ventetid.

Efter dåben kan man glæde sig til en kop kaffe/te med en lækker croissant i kirkens atriumgård.

Man er velkommen til at tage et par familiemedlemmer eller venner med som dåbsvidner, men man kan også sagtens komme alene – så stiller vi de nødvendige vidner til rådighed.

Vores kordegn sørger for, at man kan få sin dåbsattest med hjem efter dåben, og vi ønsker desuden den døbte tillykke med en boggave i form af en bibel efter eget valg.

Drop-in dåben er arrangeret i samarbejde mellem kirker i Helsingør Provsti.