Dato Søndag d. 12. december 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:30
NN

DER SKAL FREMVISES CORONAPAS VED DENNE KONCERT

Julekoncert i Sthens Kirke, søndag den 12. december kl. 19.30 ved Ensemble Hermes, som ved denne anledning består af: Jacob Buur, violin, Daniel Mortensen, viola og Malthe Volfing Højager, cello. Sopranen Julie MeeRa Albertsen og organist Oddmund Opsjön, orgel/klaver, medvirker også. Sognepræst Mette Enevold medvirker med tekstlæsning.

På programmet vil være værker af blandt andet A. Corelli, G.F. Händel, W.A. Mozart, H. Wolf, C. Stamitz of Bach/Gonoud. Der er gratis adgang.

Julie MeeRa Albertsen tog sin bachelorgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2009 hvor hun studerede hos Lars Thodberg Bertelsen. Hun har gennemført kandidatstudier på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor hun har studeret hos docent Hanna Hjort. Julie har studeret 3 år på Operaakademiet København, hvor hun har afsluttet et studium hos Kgl. Operasanger Anne Margrethe Dahl. I december 2018 var Julie solist ved en koncert i Kairo med Kairos Symfoniorkester med værker af Carl Nielsen. Julie modtog i 2017 Nationalbankens rejselegat og Edith Allers Mindelegat

Ensemble Hermes er et Aarhus-baseret musikerkollektiv, drevet af seks unge strygere. Gruppen optræder i alle former for kammermusikalske konstellationer og inviterer desuden regelmæssigt flere musikere til at samarbejde om forskellige produktioner, herunder fuldt strygeorkester, andre kammermusik-sammensætninger eller endda symfoniorkester. Ensemble Hermes har over de seneste år lavet talrige koncerter over hele landet og er i Aarhus ved at opdyrke et spændende nyt miljø omkring den klassiske musik. Til denne koncert repræsenteres ensemblet af Jacob Buur, Malthe Volfing Højager og Daniel Tølbøll Mortensen.

Der er gratis adgang og kaffebord bagefter