Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Dominik Wizjan

FEB
20

Koncert med Dominik Wizjan


Dato Søndag d. 20. februar 2022, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Sthens Kirke, Egevænget 2, 3000 Helsingør
Medvirkende
Dominik Wizjan
Koncert med Dominik Wizjan

Kom til klavereftermiddag søndag den 20. februar kl. 16.00 ved Dominik Wizjan. Den unge og fremragende pianist fra Szczecin, Polen vil fremføre værker af Frederic Chopin. 

Den polske pianist Dominik Wizjan er af høj international klasse med en fejlfri og naturlig teknik. Med en raffineret og intelligent forståelse af forskellige musikgenre og udtryks fortolkninger, formår han at få musikken til at danse, synge og tale med en naturlig balance mellem form og indhold.

I løbet af sine studier i Szczecin, opnåede Dominik udmærkelser i en række nationale og internationale konkurrencer. I en alder af 17 år, aflagde han sin debut med det Polsk-Tyske orkester Pomerania, under direktion af Jacek Kraszewski. Efter en succesfuld karriere i Polen, fortsatte han sine studier hos Amalie Malling ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Der studerede han til en mastergrad samt solistdiplom tillige hos gæsteprofessor ved samme konservatorium, Marianna Shirinyan. Hans solistdebut koncert blev afholdt i 2021.

Dominik har 2 gange vundet 1. prisen i Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums Klaver Konkurrence i København, og er prisvinder ved Internationale Klaver Konkurrence i San Donà di Piave, Italien (1. pris) og AIMF Klaver Konkurrencen i Yerevan, Armenien (3. pris). Han har optrådt rundt om i Europa og Skandinavien. I 2019 udgav Dominik sit debutalbum under KNS klassiske optagelser. I overensstemmelse med sine dybe rødder i polsk kultur, er udgivelsen dedikeret til etuder af polske komponister.

Efter koncerten serveres et glas vin.

Der er en entré på kr. 50, som kan betales kontant eller ved mobilepay ved døren.