MAR

Dato Onsdag d. 31. marts 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Mette Enevold eller Karin Christiansen

VELKOMMEN I STHENS KIRKE TIL
Åben kirke, onsdage kl. 16-17, i den mørke tid og frem til påske.

I denne tid er der meget, der ikke er som det plejer at være. Vi kan ikke komme ud som vi plejer. Vi kan ikke se så mange som vi plejer – og savnet efter og bekymringen for vore kære, når vi ikke må besøge hinanden, vokser.

Vi ved, at vi skal udvise tålmodighed, og vi prøver at gøre alt det vi får at vide vi skal. Glæder os over fremgang og godt nyt, og det styrker håbet. Men vi hungrer efterhånden efter at komme fri, vi længes efter lys i mørket.

I kirken er der fred og ro og tid til at komme med de bekymringer og tanker som vi hver især bærer rundt på, og som noget nyt vil vi åbne kirkerummet for personlig andagt, hver onsdag eftermiddag i den mørke tid frem mod påske.

I tidsrummet kl. 16-17 vil kirkerummet være oplyst med levende lys. Der vil være musik i begyndelsen af timen og undervejs en tekstlæsning med refleksion og ellers stilhed.

I kirkens smukke rum er der mulighed for:

- at tænde lys
- at tage et eller flere små kort med sig til eftertanke og bøn (de står ved lysgloben)
- at være i stilhed
- at lytte kortvarigt til musik
- at lytte til en tekstlæsning med kort refleksion
- at skrive en bøn og hænge på bønnetræet
- at tale med en præst (lav aftalen med præsten på stedet)
- at nedskrive, hvad der tynger dig, og putte det i tilgivelsens levende vand ved døbefonten.

En af kirkens præster vil være til stede under hele forløbet, og der vil også være mulighed for stille samtale efter behov.

Måske ses vi?

Vel mødt!