Kirken er åben - der afholdes korte andagter

Kirken er åben - der afholdes korte andagter

Dato Søndag d. 10. januar 2021 (hele dagen) til søndag d. 7. februar 2021 (hele dagen)
Præsterne
Kirken er åben - der afholdes  korte andagter

CORONAEN ER OVER OS  ...

Sthens Sogns Menighedsråd og præster har - på grund af Corona smittefare - set sig nødsaget til at aflyse de almindelige gudstjenester - foreløbigt frem til 7. februar 2021.

Det er besluttet, at der i Sthens Kirke afholdes korte andagter, hvor der i kirkerum og sideskib tilsammen maksimalt må deltage 53 personer foruden personalet. Der skal minimum være 2 meter imellem hver person fra "næsetip til næsetip".

Efter Kirkeministeriets og biskoppernes anbefaling må andagten ikke vare længere end 30 minutter.

Der vil ikke være fællessang og ingen fællessamling efter andagten. Andagten vil indeholde tekstlæsninger, sang ved en af kirkens sangere, musik ved kirkens organist og en kort prædiken ved sognepræsten.

Vi skal alle passe på hinanden, så BLIV HJEMME hvis du er sløj eller har Coronalignende symptomer - hold god afstand og sprit dine hænder FØR og EFTER andagten.

På glædeligt gensyn i vores dejlige kirke!