Aften med indhold i Sthens Kirke

Aften med indhold i Sthens Kirke

Dato Onsdag d. 16. september 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Johannes Værge

Foredrag i Sthens Kirke ved teolog, forfatter og foredragsholder Johannes Værge, der taler om "Det ufærdige menneske og Gud".

"Paulus skriver, at man som kristens menneske har status som Guds arvinger. I vestkirkens tradition blev det ændret til, at vi er Guds skyldnere. Mennesket blev på denne måde talt ned. At vi uundgåeligt pådrager os skyld, er klart nok, men i stedet for at se mennesket låst fast som synder, kan mennesker - i pagt med den tidligere kirkes mere visionære kristendom - ses som ufærdigt og sat på vej mod fuldendelse i Guds rige - som allerede nu møder os i glimt."

Aftener med indhold i et samarbejde mellem Sthens Sogn, Mørdrup Sogn og Egebæksvang Sogn - hvor der ved samtlige aftener er en let servering til 30 kr. Tilmelding er ikke nødvendig!

På gensyn til en spændende aften.