Mandag d. 9. november 2020, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Sthens Kirke, Egevænget 2, 3000 Helsingør
15 kr. pr. gang

Musik og sang er noget af det første, der forbinder os til vores barn. Vi ved i dag, at allerede inde i maven lytter det lille barn med.

Babysalmesang er et musikalsk frirum sammen med dit lille barn, hvor vi synger og bevæger os med barnet - alt sammen for at stimulere, styrke og udvikle barnets sanser.

Salmerne skaber et øjeblik med koncentration og inderlighed, og så afspejler de nogle af de store øjeblikke, vi møder i livet. Selvom dit barn endnu ikke forstår teksten, opfanger barnet stemningen. Børn er særlig fokuserede på lys, lyd, bevægelse og berøring i de første år, inden sproget udvikles. Sang, fagter og berøring er derfor nogle af de bedste redskaber til læring og udvikling.

Når du synger, giver du dit barn opmærksomhed og nærvær, men du behøver ikke at være vant til at synge, for det er lyden af fars og mors stemme, der er det vigtigste for barnet.

Babysalmesang er et musikalsk tilbud til babyer og småbørn i alderen op til ca. 2 år. Vi mødes i en gruppe af 8-10 mødre/fædre/bedsteforældre hver mandag kl. 11-12, og hver gang synger vi salmer og børnesange.

Bagefter er der hyggeligt samvær med kaffe, te og frugt.

Tilmelding til Anne Sophie von Westen på tlf 2892 1311 eller til kirkens kontor 4922 2951