Seniorklubben

Torsdag d. 17. september 2020, Kl. 12:00 til kl. 14:30
Sthens Kirke, Egevænget 2, 3000 Helsingør
Mette Enevold

Foredrag ved Mette Enevold "Fra sorg til glæde"

”Hvordan kommer jeg hurtigt over det her, så jeg kan komme videre?”, hører jeg ofte mennesker spørge, når livets modgang rammer. Denne tankegang om at komme hurtigt videre stammer både fra os selv og vores omgivelser. Vi bebrejder os selv, at vi ikke kan leve op til idealerne om at være stærke og klare tilværelsen – også når det hele ramler omkring os. Helst vil vi gerne springe over – kommer videre – glemme, når det hele bliver for svært. Men faktisk er det allermest helbredende at få lov at være dér, hvor man er, også i sorgen, krisen, modgangen, det svære og komplekse, for først dér kan håb og livsmod finde vej igen.

I en stor del af foredraget tager jeg afsæt i den islandske forfatter Jon Kalman Stefanssons 3 binds værk, hvor man følger hovedpersonen ’Drengen’, der går vejen fra dyb sorg over at have mistet alt til med tiden at leve med sorgen og samtidig genfinde håb og livsglæde.

Pris kr. 50,- inkl. smørrebrød – drikkevarer kan købes til rimelige priser

Tilmelding senest 11. september til kirkekontoret på tlf. 49 22 29 51