Fernisering ved Jim Wiinholt

Sideskib, Egevænget 2, 3000 Helsingør, Danmark
Jim Wiinholt

Der er fernisering ved Jim Wiinholt

Jim Wiinholt (1942) Humlebæk, Gået på Julius Thomsensgade malerskole.Fader Billedkunstner Gordon Wiinholt, moder Grete Juul, dameskrædder med artistisk tilsnit.
Jim W.- har udstillet siden 1966, første gang var på Værløses ny åbnede bibliotek. Siden utallige udstillinger i kunstforeninger og blandt andet 2 gange på KE, kunstnernes efterårsudstilling, Sønderjyllands Kunstmuseum, 3 gange på VK, Vestsjællands Censurerede forårsudstilling. 3 gange på Limfjordens Censurerede udstilling. Bang & Olufsen expose I Paris Rue Saint Honoré.
Leveret Malerier til fremtidshus v/ teknologisk institut Herning Messen.
1 ste pris for forslag til Vandtårnet i Åkirkeby.
Publikumspris  Dansk Kunst 1990, Flyglet i Hørsholm.
Udført  Rum udsmykning, Supergrafik på Coloplast i Espergærde. Supergrafik Statsanstalten for livsforsikring, Elektronik firma Scanmatic. Medvirket med supergrafik til  Hvidovre Hospital. O.M.A.