Digital gudstjeneste v/Karin Christiansen

Lørdag d. 18. april 2020, kl. 18:00 til lørdag d. 25. april 2020, kl. 16:00
Karin E Christiansen

DIGITALE GUDSTJENESTER OPTAGET I STHENS KIRKE

På grund af covid-19 krisen har kirkerne i Helsingør Stift valgt at lukke for gudstjenester – også i påsken.

Derfor er det med stolthed, at Sthens Kirke kan imødekomme manges ønske om en digital gudstjeneste, hvor vi kan se og opleve præst, kirkerum og orglets dejlige toner.

Vi lægger en gudstjeneste ud for hver af søndag fra Palmesøndag og indtil vi igen kan afholde gudstjeneste i vores smukke kirkerum. Det er en kort videogudstjeneste, der afholdes over dagens tekst. Gudstjenesten kan opleves, når man har tid og så mange gange, man har lyst.

Alle digitale gudstjenester bliver lagt på kirkens hjemmeside www.sthenskirke.dk dagen før og kan ses, når man har tid!

2. SØNDAG EFTER PÅSKE live ved Karin Christiansen - Læs/udskriv PRÆDIKEN

Følg også Sthens Kirke på facebook: https://www.facebook.com/sthenskirke/

I Sthens Kirke savner vi alle jer, der under normale forhold fylder kirkens smukke lokaler med samtale og latter. Vi ønsker jer alle en velsignet påske og glæder os til vi ses igen.

Har du brug for at tale med en præst eller kirkens kontor, er du altid velkommen til at ringe eller skrive  - se kontaktoplysninger her på hjemmesiden.