Digital Påskedagsgudstjeneste v/Karin Christiansen

Søndag d. 12. april 2020, kl. 09:00 til mandag d. 13. april 2020, kl. 23:30
Karin E Christiansen

PÅSKEN I STHENS KIRKE

På grund af covid-19 krisen har kirkerne i Helsingør Stift valgt at lukke for gudstjenester – også i påsken.

Derfor er det med stolthed, at Sthens Kirke kan imødekomme manges ønske om en digital gudstjeneste, hvor vi kan se og opleve præst, kirkerum og orglets dejlige toner.

Vi lægger en gudstjeneste ud for hver af påskedagene, det er en kort videogudstjeneste, der afholdes over dagens tekst, som kan opleves, når man har tid og så mange gange, man har lyst.

Alle digitale gudstjenester bliver lagt på kirkens hjemmeside www.sthenskirke.dk aftenen før og kan ses, når man har tid!

PÅSKEDAG ved Karin Christiansen (Læs/udskriv PRÆDIKEN)

Resten af påskeugen i Sthens Kirke
2. PÅSKEDAG ved Karin Christiansen

Følg også Sthens Kirke på facebook: https://www.facebook.com/sthenskirke/

I Sthens Kirke savner vi alle jer, der under normale forhold fylder kirkens smukke lokaler med samtale og latter. Vi ønsker jer alle en velsignet påske og glæder os til vi ses igen.

Har du brug for at tale med en præst eller kirkens kontor, er du altid velkommen til at ringe eller skrive  - se kontaktoplysninger her på hjemmesiden.