De Levende Sthene

De Levende Sthene

Tirsdag d. 5. maj 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Simon Victorsen

Korets øveaften er flyttet fra mandag 4/5 til tirsdag 5/5.

De Levende Sthene blev etableret i foråret 2000 med forfatteren Thomas Høg som korleder. Korleder fra januar 2020 er Simon Victorsen

Korets repertoire er bredt. Der synges både klassisk og rytmisk, kendte ørehængere og knap så kendte, viser, sange, salmer, musicalnumre – koret har mod på det hele og går til opgaven med energi og begejstring uanset om sproget er dansk, engelsk, tysk eller latin.

Ud over korets egne koncerter og arrangementer, medvirker koret også ved musikgudstjenester, Høstgudstjeneste og markeder i Sthens Kirke. Koret deltager også ved lokale begivenheder som ”Sundtoldmarked” og andre musikalske arrangementer i byen.

De Levende Sthene synger hver mandag kl. 19-21 i Sthens Kirke

De Levende Sthene optager fortsat nye medlemmer som har sangglæden i sig. Ung som gammel – alle er velkomne. Vores ældste medlemmer er 80 + og de yngste omkring de 40. Der er cirka 45 medlemmer, og - som i de fleste kor - er der flest kvinder.

Hvis du går med en sangglæde i maven og synes koret lyder som noget for dig, så kontakt kirkens kontor på 4922 2951 eller e-mail sthens.sogn@km.dk.