Dato Søndag d. 13. december 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sted Egevænget 2, 3000 Helsingør
for klaver og saxofone
Koncert

Ved julekoncerten i Sthens Kirke søndag den 13. dec. kl. 19.30 medvirker Charlotte Andersson og Jeanette Balland, saxofon, Julie MeeRa Albertsen, sopran og Morten Poulsen, orgel/klaver. De vil fremføre et meget alsidigt program med værker af G.F. Händel, J.S. Bach, E. Morricone, P. Sòlstein og selvfølgelig værker af Morten Poulsen, som også er komponist

I Sthens Kirke er det en mangeårig tradition at bringe musikere og sangere som alle har en tilknytning til stedet sammen. I løbet af året spiller de på skift til koncerter eller gudstjenester sammen med organist Oddmund Opsjön. Hver december mødes de for at markere julens komme med en fælles koncert.

I år vil programmet bestå af kammermusik og det vil være præget af den stil som de deltagende hver især repræsenterer. Derfor vil man høre både traditionsrig julemusik men også nutidig musik komponeret af Morten Poulsen (organist ved Vestervang kirke) og den færøske komponist Pàll Sòlstein. Händel, Bach, Enio Morricone og julesalmer bidrager til den stemningsfulde aften som det med garanti bliver. De smukke melodier vil være i centrum.

Sang, saxofoner og orgel i forskellige sammensætninger ved Julie MeeRa Albertsen (sang, Vestervang Kirke), Jeanette Balland (saxofoner, Copenhagen Saxophone Quartet), Charlotte H. Andersson (saxofoner og sang, Copenhagen Saxophone Quartet) og Morten Poulsen (orgel og klaver, Vestervang Kirke) er musikerne ved denne lejlighed.

På grund af corona bør man komme i god tid, da publicum skal sidde under de særlige restriktioner mht. koncerter, som kirkerne er blevet pålagt. Derfor beklageligvis heller ingen fællessang eller servering efter koncerten, som der ellers er tradition for.

Der er gratis adgang til koncerten