Orgelkoncert ved Bine Katrine Bryndorf

Søndag d. 14. juni 2020, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sthens Kirke, Egevænget 2, 3000 Helsingør
Domorganist Bine Bryndorf

Søndag den 14. juni er der koncert med den berømte organist, prof. domorganist Bine Katrine Bryndorf. Hun vil fremføre værker af M. Weckmann, J.S. Bach, R. Danksagsmüller, J. van Oortmerssen og J. Laukvik

Bine Katrine Bryndorf er født i Helsingør hvor hun først studerede hos Kristian Olesen og Bo Gønbech. 1987-1991 studerede hun orgel hos Michael Radulescu og cembalo hos Gordon Murray på konservatoriet i Wien. Senere kon studier hos William Porter i Boston og Daniel Roth i Paris. Hun har vundet priser i orgel konkurrencer i Innsbruck, Brugge og Odense og i kammermusik konkurrencer i Melk og København.

Efterdiplomeksamen i kirkemusik, orgel og cembalo begyndte Bine Bryndorf en udstakt karriere som solist og kammermusiker. Hun var undervisningsassistent for Michael Radulescu i Wien fra 1991 – 1995. I 1994 var hun assisterende professor ved Det Kgl.- Danske Musikkonservatorium of fra 2001 professor samme sted. Fra 2020 er hun ansat som domoranist ved Roskilde Domkirke.

Bine Bryndorf underviser ved master classes i Europa og USA og er jurymedlem ved orgel-konkurrencer rundt om i verden.

Der er gratis adgang til koncerten