Middagskoncert med Julie MeeRa Albertsen og Morten Poulsen

Onsdag d. 15. juli 2020, Kl. 12:00 til kl. 13:00
Sthens Kirke
Julie MeeRa Albertsen og Morten Poulsen

Julie MeeRa Albertsen, sopran  og Morten Poulsen, klaver, sange af G. Fauré, Carl Nielsen og Morten Poulsen.

Julie MeeRa Albertsen tog sin bachelorgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2009 hvor hun studerede hos Docent Lars Thodberg Bertelsen. Hun har gennemført kandidatstudier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun har studeret hos Docent Hanna Hjort. Julie har studeret 3 år på Operaakademiet i København, hvor hun har afsluttet et studium hos Kgl. Operasanger Anne Margrethe Dahl.

I december 2018 var Julie solist ved en koncert i Kairo med Kairos Symfoniorkester da de opførte Carl Nielsens 3.symfoni Espansiva og Carl Nielsens Op.4.Julie modtog i 2017 Nationalbankens rejselegat og Edith Allers Mindelegat. Morten Poulsen er også komponist og ved koncerten vil man få høre nogle af hans sange.

Morten Poulsen har været organist nogle år i Vestervang Kirke, og er aktiv i byens musikliv, både som gymnasielærer og korleder. Han er også komponist. Morten modtog Helsingør Kommunes Kulturpris 2013.

Gratis adgang

Middagskoncerterne fra mandag den 13. juli – fredag den 17. juli kl. 12.00, i serien af byens middagskoncerter, som afholdes i Sct. Mariæ  og Sthens Kirke.