Middagskoncert med organist Daniel Bruun

Sthens Kirke, Egevænget 2, 3000 Helsingør
Organist Daniel Bruun

Vi vil høre Daniel Bruun, orgel fremføre værker af L. Vierne og J.S. Bach

Daniel Bruun er organist i Helleruplund Kirke  Med flere anmelderroste CD'er har han markeret sig internationalt og har givet koncerter over hele Europa samt Colombia. Hans har særligt fokus på musikken fra det 19. og 20. århundrede. Daniel Bruun er uddannet organist på DKDM, i London og i Toulouse, med dansk debutkoncert i 2008. Hans første CD "French Impressions", udkom i 2013. Anmelderne skrev bl.a.: "… et overlegent virtuost spil med en intens rytmik og et overbevisende musikalsk overblik.” I 2017 indspillede han CD'en "Variations Sérieuses" på det nye orgel i Helleruplund Kirke. I marts 2018 var Daniel Bruun inviteret til at spille én af koncerterne i festivalen "Bach en Bogotá", hvor alle Johann Sebastian Bachs orgelværker blev opført for første gang i Colombia.

Gratis adgang

Middagskoncerterne fra mandag den 13. juli – fredag den 17. juli kl. 12.00, i serien af byens middagskoncerter, som afholdes i Sct. Mariæ  og Sthens Kirke.