Middagskoncert med organist Oddmund Opsjön

Mandag d. 13. juli 2020, Kl. 12:00 til kl. 13:00
Sthens Kirke, Egevænget 2, 3000 Helsingør
Oddmund Opsjön

Oddmund Opsjön, orgel - fremfører værker af J.S. Bach, Ch. V. Alkan og L. Vierne.

Sthens Kirkes organist gennem mange år, Oddmund Opsjön er uddannet med kirkemusikalsk dipolmeksamen, 1983, og debut fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus, 1986. Han fik det belgiske kulturministeriums (Vlaamse Gemeenschap’s) legat i 1983 for at deltage ved prof. Flor Peeters mesterklasse i Mechelen, Belgien. Han har spillet koncerter i ind og udland, eksempelvis i Washington Cathedral og National Shrine, Washington DC. Han har tillige studeret klaver hos Peter Westenholz, Rodolfo Llambías og Ludmila Lysenko.

Gratis adgang

Middagskoncerterne fra mandag den 13. juli – fredag den 17. juli kl. 12.00, i serien af byens middagskoncerter, som afholdes i Sct. Mariæ  og Sthens Kirke.