• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 9. oktober 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:30

”OM HERRENS VEJE” – et spejl af danskernes tro.

Foredrag onsdag den 9. oktober kl. 19 i Mørdrup kirke.

Sognepræst Søren Hermansen er aftenens foredragsholder

”Herrens veje” er en DR-Tv-serie om tro. Den foregår i Folkekirken og i det moderne danske samfund, hvor forskellige trosopfattelser hvirvler sig ind i hinanden. Hovedpersonen er provst. Han har to sønner, der begge skulle have trådt videre i familiepræsteskoene, men tilværelsens hjul drejer. Det er ikke bare en serie om tro, men det er også et menneskeligt drama, der når ned i de dybeste lag af menneskelivet.

Serien har vundet en del priser bl.a. som Bedste Tv-serie 2017 i Danmark. Endvidere fik Lars Mikkelsen i efteråret 2018 den fornemmeste pris, en Emmy, en Tv-serie kan få. Han fik den for sin præstation som provst Johannes Krogh.

Sognepræst Søren Hermansen var med i 3½ år som hovedkonsulent for serien. Det var et arbejde, der varede fra foråret 2015 til efteråret 2018. Det bestod i at være den præstelige sparringspartner for forfatterteamet med Adam Price i spidsen. Desuden havde Søren Hermansen et samarbejde med skuespillerne Lars Mikkelsen og Ann Leonora Jørgensen, der spillede hovedkaraktererne i serien.

Vi skal høre om processen og se klip fra serien.

Der serveres et let traktement - pris 30 kr.

Mørdrup Kirke
30 kr.