Dato Onsdag d. 1. februar 2023, kl. 17:30
Karin Christiansen

Kom til familiegudstjeneste (kyndelmisse) i Sthens Kirke

Vi begynder med en børnevenlig gudstjeneste for børn, familier og "barnlige sjæle" inde i kirken og slutter af med fællesspisning og hyggeligt samvær i kirkens sideskib.

Kyndelmisse

Vi er midt i vinteren, og det er koldt og mørkt. I gamle dage måtte man kigge efter om der var mad nok til resten af vinteren, for at dyr og mennesker kunne overleve. I dag kigger vi i køleskabet og kan handle hvis vi mangler mad. Men vi har brug for at huske hinanden brug for at lyset er på vej, og at foråret med varme dage ikke er så langt væk. Det gjorde de også i gamle dage, når de fejrede Kyndelmisse, som er dagen hvor halvdelen af vinterhalvåret er gået. Kom og vær med til at lave lys og tænde lys i mørket.

Efter gudstjenesten spiser vi sammen som vi plejer!

Så tag familiens ældste og yngste med, dine børn eller børnebørn og gerne naboens børn - og kom hen i kirken til et par timers hyggeligt samvær - der er noget for alle aldre.

Spisning Voksne 15 kr. / børn under 12 år - 5 kr.

Alle er velkomne!