Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Babysalmesang og rytmik

SEP
26

Babysalmesang og rytmik


Dato Mandag d. 26. september 2022, kl. 11:00
Sted Sthens Kirke, Egevænget 2, 3000 Helsingør
Medvirkende
Anne Sophie von Westen
Babysalmesang og rytmik

Første gang betaler man 200 kr. via Mobilepay 73576 "tekst BABY" som includerer "Min første salmebog", der udleveres 1. gang. 

Tilmelding til Anne Sophie von Westen  mobil 2892 1311

  

Musik og sang er noget af det første, der forbinder os til vores barn. Vi ved i dag, at allerede inde i maven lytter det lille barn med.

Babysalmesang er et musikalsk frirum sammen med dit lille barn, hvor vi synger og bevæger os med barnet - alt sammen for at stimulere, styrke og udvikle barnets sanser.

Salmerne skaber et øjeblik med koncentration og inderlighed, og så afspejler de nogle af de store øjeblikke, vi møder i livet. Selvom dit barn endnu ikke forstår teksten, opfanger barnet stemningen. Børn er særlig fokuserede på lys, lyd, bevægelse og berøring i de første år, inden sproget udvikles. Sang, fagter og berøring er derfor nogle af de bedste redskaber til læring og udvikling.

Når du synger, giver du dit barn opmærksomhed og nærvær, men du behøver ikke at være vant til at synge, for det er lyden af fars og mors stemme, der er det vigtigste for barnet.

Babysalmesang er et musikalsk tilbud til babyer. Vi mødes i en gruppe af 8-10 mødre/fædre/bedsteforældre, og hver gang synger vi salmer og børnesange.

Babysalmesang i Sthens kirke ledes af Anne Sophie von Westen.

Anne Sophie er bachelor i musikvidenskab og musikterapi og er uddannet kirkesanger fra Sjællands Kirkemusik Skole.

Desuden har Anne Sophie kurser i og flere års erfaring med sang, musik, leg og bevægelse for de helt små,
og hun har mange års erfaring med at lede babysalmesang i forskellige kirker.

Om babysalmesang siger Anne Sophie: ”Vi vil veksle mellem velkendte og nye sange – mellem salmer og rytmiske børnesange – siddende og stående lege, kanons og simple danse i rundkreds - alt sammen med fokus på barnet og på fællesskabet."

Alle kan følge med og alle er velkomne