Dato Onsdag d. 28. september 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Aften med indhold i Sthens Kirke ved Iben Krogsdal

Forfatter og salmedigter Iben Krogsdal med foredraget ”De mislykkede Guder”.

Det er bedre at være et helt almindeligt, vellykket menneske end at være en mislykket Gud.

I dette foredrag vil forfatter Iben Krogsdal fortælle om det moderne menneskeliv i præstationssamfundet på godt og ondt. Hvorfor er det både svimlende let og ufatteligt hårdt at være (ungt) menneske i dag? Og kan Gud overhovedet længere tale til os?

Iben Krogsdal vil fortælle ud fra en række af sine egne sange og salmer. De handler om rejsen gennem menneskelivet med dets mange kriser og opstandelser. Undervejs skal vi synge, og der vil også være tid til spørgsmål og debat.

Aftener med indhold er et samarbejde mellem Sthens, Mørdrup og Egebæksvang sogne.

· Ved samtlige aftener er der en let servering
· Entre 30,00 kr. pr. person
· Der kræves ingen tilmelding til disse foredragsaftener