MAJ

Dato Søndag d. 1. maj 2022, kl. 11:15
fotograf Torben Sørensen
Fernisering af fotoudstilling ved fotograf Torben Sørensen

Fotograf Torben Sørensen udstiller i Sthens kirke.

Velkommen til fernisering i Sthens Kirke 1. maj fra kl. 11.15

Udstillingen ”CARL in memoriam” er en dokumentarisk fotoudstilling, der følger landmanden Carl Rasmussen fra Tikøb. Torben fulgte Carl gennem en længere periode og opnåede et tillidsforhold til Carl og et venskab. Billederne viser Carl som menneske og går tæt på og bag facaden.

Det er ærlige og følelsesladede billeder af en landmand, som levede et meget anderledes og simpelt liv. Carl har altid arbejdet hårdt og var en slidt mand. Carl var eneboer med få midler, men også et hjerteligt menneske der nød andre menneskers selskab og var utrolig gæstfri.

Carl døde i en gårdbrand der lagde den lille slidte landejendom i ruiner. Inden sin tragiske død sagde Carl ja til at billeder af ham måtte indgå i en udstilling. Så udstillingen er et minde om Carl.