Dato Onsdag d. 9. februar 2022, kl. 19:00
Bent Lexner
Aften med indhold ved Bent Lexner

AFTEN MED INDHOLD er arrangeret i samarbejde mellem Sthens, Mørdrup og Egebæksvang Kirker.

Aftenens foredrag er ved tidligere overrabbiner Bent Lexner, der vil tale om de danske jøders udfordringer.

Bent Lexner var rabbiner for Mosaisk Troessamfund fra 1976-1996 og overrabbiner sammesteds fra 1996-2014.

For seks år siden udgav han sammen med Anna-Lise Bjerager bogen ”Det gælder dit liv”, hvor han fortæller om sit liv som rabbiner, om fællesskabet i synagogen, sin kamp for at bevare en religiøs kerne i menigheden og om glæden ved de nære ting i livet: naturen og tiden alene i en jolle på Øresund.

Han vil denne aften komme ind på nogle af de samme emner, men også den fornyede antisemitisme i Europa og det han ser som det danske samfunds trang til at komme al religion til livs.

Der vil være en let servering. Pris 30 kr. pr. person

Tilmelding er IKKE nødvendig!