Dato Lørdag d. 2. april 2022, kl. 10:00
Tirsdagsklubben
Loppemarked med lørdagscafé

På loppemarkedet sælger vi forskellige loppeeffekter, som kirken har fået af private givere.

Udbuddet på loppemarkedet varierer hen over året. Vi får løbende får ting ind, og det kan betale sig at kigge ind til os hver gang, vi har åbent. Det er ikke til at vide, hvad der kan dukke op af spændende ting og loppesager!

Overskuddet fra loppemarked og café går til humanitære formål. For eksempel går nogle af indtægterne til at finansiere transporten af fødevarer, tøj og møbler til Østeuropa. Her er der tale om produkter fra den landsomfattende organisation Projekt Øst.

Også det tøj, som ikke kan sælges på loppemarkedet, pakkes og sendes til Østeuropa via organisationen Nødhjælp fra Hjem til Hjem.

Loppemarkedet er drevet af Sthens Kirkes Tirsdagsklub.

Henvendelse vedrørende loppemarkedet kan ske til Åse Nielsen på tlf. 21 28 65 68 eller
til kirkens kontor på tlf. 49 22 29 51.